MEET KIM

Mama van een Wild Child, partner van een Woudman.
Eeuwig jong Blommenkind, eeuwenoude Kruidenvrouw.
Peaceful Warrior. Sjamanka.


Persoonlijke levenservaringen brachten hem op het pad van Sjamanisme, Taoïsme en Chi Nei Tsang (energetische orgaanmassage)
Nog verder verdiepend in deze opleidingen biedt hij graag hulp bij lichamelijke moeilijkheden zoals ziekte en pijn door je in contact te brengen met je zelfgenezende vermogens, door te luisteren naar het lichaam, door info die vastzit in het lichaam los te maken via deugddoende beweging en meditatie.
Deze bewegingsleer gelijklopend met de eeuwenoude kennis uit Oosten, brengt hij spelenderwijs in de praktijk via het Slingerbos : ons survivalparcours voor jong en oud, dik of dun, groot of klein. Voor iedereen een uitdaging op maat.

Persoonlijke ervaringen, alsook een fascinatie en liefde voor natuur en de menselijke natuur brachten me op het schoolse pad van permacultuur, herboristiek en andere kruidenkennis, Jungiaanse psychologie, Animal Assisted Therapie, traumatherapie, massage en tantra.
De puzzelstukjes van al deze deeldomeinen vielen perfect samen in de intensieve opleiding tot Shamanic Practitioner.
Ik ben Jan, Mark en Diane van de Belgische school voor Sjamanisme eeuwig dankbaar.
Het leidde me tot de weg van mijn hart, en de liefde. Dat is waar ik zoveel mogelijk voor sta, persoonlijk en professioneel.
Ik focus me vooral op vrouwenwerk en seksualiteit, alsook traumahealing.
Als therapeute reik ik poorten aan, zodat elke cliënt de therapeut, healer of sjamaan in zichzelf mag vinden.
Daarvoor ben ik geïnspireerd door een Lakota-gebed :

“Teach me how to trust my heart, my mind, my intuition, my inner knowing, the senses of my body, the blessings of my spirit.
Teach me to trust these things so that I may enter my sacred space and love beyond my fear, and thus walk in balance with the passing of each glorious sun.”

MEET BRECHT

Bosmens pur sang, geconnecteerd met de bomen en hun hout. Brecht is de stille kracht die nooit stil staat. Hij beweegt en danst op het ritme van z’n innerlijke drum. Dat ritme kan je horen weerklinken in het bos, wanneer hij zijn gitaar of slaginstrumenten bespeelt.


Wil je zien wat we doen?

Volg ons dan op Facebook!


  • Foto's van activiteiten
  • Planning en aankondiging van activiteiten
  • Leuke weetjes

Copyright © All Rights Reserved