Therapie - coaching - rituelen

Ons aanbod is steeds holistisch en houdt rekening met de totaliteit van de mens : emotioneel, mentaal, lichamelijk en spiritueel.


Sessies zijn gestoeld op de individuele noden, wensen en interesse van de cliënt. 


Thema’s kunnen heel uiteenlopend zijn : zelfvertrouwen – en ontplooiing, connectie met de ander, depressieve gevoelens, stress, ont-moeten, verlieservaringen en stervensbegeleiding, onrust, angst, ...


Kim heeft een bijzondere affiniteit met traumaverwerking, vrouwelijke seksualiteit en shamanic healing.


Brecht is momenteel nog student, maar brengt binnenkort een uniek aanbod gebaseerd op gezondheidscoaching, bewegingsleer,  lichaamswerk en shamanic healing. SOORTEN THERAPIE


-   Traumatherapie

-   Innerlijke kind-therapie

-   Emotioneel lichaamswerk

-   Intuïtieve expressie

-   Shamanic healing en rituelen

-   Begeleiding van moeder en (huil)baby


PSYCHOTHERAPEUTISCHE GESPREKKENPsychotherapeutische gesprekken zoals innerlijke kind- therapie, inzicht in neurologie en de werking van het (getraumatiseerde) brein, het aanschouwen en veilig herbeleven van emoties, …


INTUÏTIEVE EXPRESSIE & EMOTIONEEL LICHAAMSWERK


Ingangspoorten zoals creatieve therapie, intuïtieve dans, ritme en muziek, ademhaling en meditatie, kunnen je -wanneer je er zelf voor open staat- tot de kern van je probleem, trauma, twijfels, existentiële vragen, … brengen, om deze te transformeren tot kracht, energie en levenslust.


SHAMANIC HEALING & RITUALSShamanic healing : Meditatie en trance, natuurmedicijn, soul retrieval, extractions, chakra healing, power retrieval, ...


Shamanic rituals : Overgangsmomenten in het leven kunnen kracht bijgezet worden met de vuurwake of gepersonaliseerde rituelen.Het ritueel van de vuurwake : 

Gedurende 24 uur leef je in de tipi als een kind in de moederschoot. Je bent de hoeder van het vuur en waakt over de vlam.

De natuurelementen brengen je dichter bij jezelf, je kern.

De hernieuwde connectie met je innerlijk vuur maakt dat jouw unieke licht krachtiger mag schijnen in deze wereld.Begeleiding moeder en kind : 

Voor de kersverse mama die vanaf het prille begin een sterke band wil opbouwen met haar baby, vanuit wederzijds begrip en aanvoelen.

Ook wanneer de roze wolk niet zo vanzelfsprekend is :  als je kleintje niet doorslaapt, oneindig aan de borst wil, ontroostbaar huilt, of last heeft van ongemakken zoals krampjes en reflux en fysieke oorzaken uitgesloten zijn door de arts.

Wanneer je kleintje méér lijkt te vragen dan je soms kan geven, en je zelf op het slappe koord van uitputting balanceert,

Wanneer de connectie met jezelf of je kleintje verloren dreigt te gaan,

kan je bij mij terecht voor ondersteuning. 

Begeleiding op maat

HOE GAAN WE TE WERK?

 

De 1e sessie is een kennismaking, waarbij we elkaar leren aanvoelen, verwachtingen delen, levensverhalen bespreken. De cliënt is sturende kracht in zijn eigen therapeutische proces.
Sessies duren 1 tot anderhalf uur. Om therapie voor iedereen haalbaar te maken werken we met fairshare : De cliënt bepaalt een prijs tussen 40 en 70 euro per sessie.
Ook dagsessies zijn mogelijk : een intensief dagprogramma volledig gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling, voor wie diepgaand wil werken.
Dit alles kan in huiselijke sfeer te Tielt, maar voor een totale ervaring raden we ‘het Bosjuweeltje’ aan, de tipi.