TOUCH

Aanvullend op het emotioneel lichaamswerk, bieden we ook therapeutische massages aan.


Een massage duurt 1 tot anderhalf uur + nabespreking.
Dit kan in huiselijke sfeer te Tielt, maar voor een totale ervaring raden we ‘het Bosjuweeltje’ aan, de tipi op ons privé domein, in een bosrijk gebied in regio Brugge.


In het lichaam kunnen we opgeslagen emoties, gedachten, pijnen, gezondheid en ziekte, (epi)genetische aanleg en andere toestanden van fijnstoffelijke aard terugvinden. Soms heel recent, soms uit een ver verleden, en soms keren we terug naar het verhaal over vele generaties heen.

Waar Brecht een basiskennis en kunde heeft in Shiatsu, Chi Nei Tsang (energetische orgaanmassage), drukpunten en Taoïsme, biedt Kim therapeutisch-energetische massages, alsook tantrische healing voor vrouwen.

SOORTEN MASSAGES

Zentuiglijke massage :

De zintuigen brengen ons in contact met de buitenwereld, en vormen onze waarheid over die wereld. Zowel over – als onderprikkeling brengt stress met zich mee. De zentuiglijke massage biedt extra aandacht voor de zintuigen en een subtiele stressrelease, door middel van klankhealing, gepersonaliseerde aromatherapie, huisbereide olieën en bloesemwaters, warmte en sfeer, … Een allround massage-ervaring voor wie zichzelf een zen-momentje gunt.
(Fairshare : 40 à 70 euro per sessie van anderhalf uur)


Sacred Touch Massage :

Een massage-programma uitgewerkt in 2 trajecten, in de 1e plaats voor vrouwen die bewuster willen voelen in en met hun lichaam. Voor mannen is enkel traject 1 mogelijk.

traject 1 :

Thuiskomen in je lichaam

Baby's vragen instinctief naar zachte aanraking, streling, warmte en liefde. Doorheen het leven verliezen we voor een deel deze lichaams(over)gave. In deze module van 4 lichaamsmassages leer je hoe je tedere aanraking weer mag ontvangen. Je leert ten volle genieten van massage, door bewust te voelen welke energieën zich vastgezet hebben in je lichaam, ze te verwerken en los te laten. Je ervaart meer vertrouwen, meer ontspanning. Je komt thuis in je lichaam.

Afzonderlijk te volgen.

Fairshare : 40 à 70 euro per sessie van anderhalf uur.

traject 2:

Thuiskomen in je levensenergie

4 volledige lichaamsmassages, inclusief intieme delen.
Yoni, baarmoeder en borsten zijn uitermate gevoelige organen, waar een opslag van enorme krachten schuilt, zowel positief als negatief : verlangens, extase, moederschap, trauma en pijn. Door middel van tantrische en sjamaanse healing worden blokkades doorbroken en positieve lichaamservaringen sterker geïntegreerd. Je ontwikkelt een liefdevolle relatie met je lichaam, je vrouw-zijn, je seksuele en sensuele energie. Je komt thuis in je levensenergie.

Enkel te volgen na traject 1.

Fairshare : 50 à 80 euro per sessie van anderhalf uur.

Copyright © All Rights Reserved